Ingrediente si preparare
Baza:
- 150 grame de ovaz fin
- 50 gram de of ovaz integral
- 1x banana
- 20 grame de cacao
- 40 grame de ulei de cocos
Se amesteca totul, cu exceptia ovazului intreg (adica 150 g ovaz fin, banane, cacao, ulei de cocos). Dupa amestecare, adauga 50 g ovaz integral, pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt si da amestecul la copt timp de 10 minute la 180 ° C.
Crema:
- 200 grame de piuree de dovleac (copt sau gatit si amesteca dovleacul)
- 325 grame de branza proaspata
- 2x oua
- 3 grame de scortisoara
- indulceste-l pe gustului tau (eu folosesc flavdrops sau miere)
- o lingurita de esenta de vanilie daca doresti
Se amesteca totul si se toarna pe baza deja coapta. Intreaga prajitura este apoi coapta inca 45-50 de minute la 160 ° C. Pentru a preveni ruperea prajiturii, deschide cuptorul 5 minute dupa oprire si se mai lasa prajitura in cuptorul deschis inca 20 de minute, apoi o poti pune sa se raceasca pe blatul de la bucatarie si ulterior in frigider cand s-a racit. Are cel mai bun gust in a doua si a treia zi.
Valori nutritive
O bucata (1/8) de tort:
243 kcal / 1016 KJ
10 g proteina
23 g carbohidrati
12 g grasime