BLACK FRIDAY: Nebbia pana la -70% Vreau reducere
Les Mills

Les Mills

17. 1. 2020 2 min. de lectura

Noua colectie Les Mills este acum online. Realizata de un program de antrenament in grup de renume mondial, care va va aduce la viata rutina zilnica de fitness.

Les Mills [se citeste les mils] este o companie de fitness de grup inceputa in Noua Zeelanda, numita astfel dupa olimpianul Leslie Millsand si inceputa de fiul sau, Phillip Mills. Compania creeaza programe de antrenament de fitness distractive si provocatoare pe muzica.

Muzica si coregrafia se schimba la fiecare 3 luni. Partea cea mai buna este ca intotdeauna coregrafia este aceeasi in intreaga lume, astfel incat sa poti participa la clasa preferata chiar si atunci cand calatoresti si sa stii exact ce trebuie facut.

Exista o gama larga de antrenamente; exista cu adevarat ceva pentru toata lumea. Cel mai popular antrenament este BODYPUMP, care este o clasa de antrenament de forta perfecta pentru pierderea in greutate si tonifierea musculara. BODYBALANCE este o clasa pentru corp si minte, cu inspiratie din Tai Chi, Pilates si Yoga.

BODYJAM si SH’BAM sunt clase de dans cardio. Barre este un antrenament inspirat de balet. Pentru cei care doresc sa-si dea batai de cap, BODYSTEP este o clasa aeroba de intalta intensitate atletica, iar GRIT este un antrenament cu intensitate inalta care iti va testa limitele. BODYATTACK este un antrenament cardio de mare impact atletic. Clasa BODYCOMBAT este un antrenament inspirat din arte martiale fara contact, dar cu energie mare. CX WORX este concentrat 100% pe inima ta.

Les Mills ofera un sentiment de trib, iar participantii simt ca fac parte din ceva, conectati prin dragostea lor pentru fitness intr-un cadru de grup. Programele sunt pentru toate nivelurile de fitness si sunt binevenite chiar si persoanele care nu au lucrat niciodata. Alte antrenamente includ: RPM (ciclism), TRIP (ciclism), LES MILLS TONE.

Instructorii poarta de obicei imbracaminte Les Mills pentru a-si arata sprijinul si dragostea pentru tribul Les Mills. Poti face la fel. Imbracaminte functionala Les Mills pentru ea si pentru el poti gasi acum online.

Exista cateva conturi Instagram pe care le poti urmari pentru mai multa inspiratie:

Caley Jack /@caley.jack
Mark Nu /@marknuusteelebodystep
Dee Rowell /@deerowell_
Romain Prevedello /@romainprevedello
Kylie Gates /@kyliegatesfitness
Erin Maw /@erinmaw
Les Mills Grit /@lesmillsgrit 


EXERCITIU NOUTATI STIL DE VIATA