SALE: 20% reducere la încălțămintea TYR CUMPARA ACUM

Program de fidelizare

T4F Club

Top4Fitness Club este intrarea ta intr-un club special de alergatori, alaturi de care te invitam sa te bucuri de toate reducerile. Fa-ti curaj si alatura-te clubului nostru.

Cum functioneazã? Este ușor! Înregistrează-te la Top4Fitness Club și bucură-te de o reducere specială care se aplică și produselor cu reducere. După înregistrare și autentificare, un cupon activ va fi disponibil în profilul tău în secțiunea „Codurile mele de reducere” și vei vedea prețuri mai mici pentru aproape toate produsele pe site-ul nostru.

Dar asta nu este tot. Membrii clubului colectează puncte care deblochează o serie de alte beneficii, cum ar fi acces prioritar la modele exclusive, reduceri chiar mai mari sau chiar transport gratuit la toate comenzile. Poți folosi aceste beneficii după ce ai atins nivelurile Basic, Pro și Gold - vouchere de 50 LEI, 100 LEI și 150 LEI te așteaptă la fiecare dintre ele. Dar fii atent. La fel ca forma, nivelul tău în Top4Fitness Club nu va dura pentru totdeauna fără muncă. În fiecare lună vei pierde o mică parte din punctele tale, așa că nu uita să aduni altele noi.

T4F Club

De ce sa fii membru? Ar fi cateva motive bune:

  • Vei primi o reducere de extra 5% de la preturile actuale pentru fiecare comanda plasata pe Top4Fitness.ro, reducere valabila pentru aproape toate produsele.
  • Vei avea acces preferential la noutatile exclusive si produsele limitate si vei avea sanse mai mari sa nu-ti ratezi marimea.
  • Oferte si reduceri speciale doar pentru membrii clubului.

Cum sa te inregistrezi in Top4Fitness Club?

E foarte usor, doar plaseaza o comanda pe Top4Fitness.ro.
Sau inregistreaza-te direct pe pagina prin butonul "Vreau in club".

Cum se aplica reducerea de 5% pentru membrii?

Vom conecta automat reducerea la adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in Top4Fitness Club. Vei vedea apoi ca reducerea este activa in contul tau de utilizator Top4Fitness.ro la sectiunea "Voucherele mele de reducere". Vei putea vizualiza toate produsele cu pretul clubului, iar asta va fi super.