Reducerile de vară sunt aici! Exploreaza

Program de fidelizare Top4Fitness Club

Nu vrei sa ratezi aceasta ocazie fitness. Vom fi primii care iti vor aduce noutatile de care ai nevoie la antrenamente. Vei fi mereu parte din echipa si te vei bucura de cele mai bune produse fitness, impreuna cu multe beneficii, reduceri si promotii.

Top4Fitness Club este intrarea ta intr-un club special de pasionati de fitness, alaturi de care te invitam sa te bucuri de toate. Fa-ti curaj si alatura-te clubului nostru.

T4R Club

De ce sa fii membru? Ar fi cateva motive bune:

  • Vei primi o reducere de extra 5% de la preturile actuale pentru fiecare comanda plasata pe Top4Fitness.ro, reducere valabila pentru aproape toate produsele.
  • Vei avea acces preferential la noutatile exclusive si produsele limitate si vei avea sanse mai mari sa nu-ti ratezi marimea.
  • Oferte si reduceri speciale doar pentru membrii clubului.

Cum sa te inregistrezi in Top4Fitness Club?

E foarte usor, doar plaseaza o comanda pe Top4Fitness.ro.
Sau inregistreaza-te direct pe pagina prin butonul "Vreau in club".

Cum se aplica reducerea de 5% pentru membrii?

Vom conecta automat reducerea la adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in Top4Fitness Club. Vei vedea apoi ca reducerea este activa in contul tau de utilizator Top4Fitness.ro la sectiunea "Voucherele mele de reducere". Vei putea vizualiza toate produsele cu pretul clubului, iar asta va fi super.