Colectia Reebok Modern Safari - trezeste-ti energia feminina

Colectia Reebok Modern Safari - trezeste-ti energia feminina

31. 7. 2022 2 min. de lectura

Popularul brand de sport Reebok prezinta o noua colectie exclusiv pentru femei - Reebok Modern Safari.

Femeile in rolul principal

Femei, fete, alergatoare, sportive. Toate sunt creaturi uimitoare. Cu aceasta colectie, Reebok vrea sa motiveze femeile sa se miste. Pentru a gasi o miscare de care se vor indragosti. Fie ca este vorba de mers pe jos, antrenament de forta, lectii de grup in sala de sport sau purtare zilnica obisnuita. Depinde de tine! Lasă loc puterii tale feminine cu colecția Modern Safari. La ce te poti astepta?

  • Pentru activitate fizica - colanti, pantaloni scurti, sutiene sport
  • Pentru purtarea zilnica - hanorace, pantaloni de trening

Reebok Modern Safari Collection

Reebok Modern Safari

De ce sa alegi Reebok Modern Safari?

  • Animal patterns - Colectia este inspirata de modele de leopard care surprind natura feminina - putere, salbaticie si eleganta. Fiecare femeie poate fi ceea ce isi doreste sa fie - doar crede in tine si urmareste-ti visele si obiectivele. Mergi la asta cu Reebok si Top4Fitness!
  • Functionalitate and confort -Taieturi confortabile realizate din material functional care iti permit sa folosesti intregul potential chiar si in timpul exercitiilor de mare intensitate. Piese de calitate care elimina transpiratia, raman pe loc si nu itii restrictioneaza miscarea.
  • Culori - bej si negru pentru iubitorii de clasic si minimalism. Albastru si rosu pentru femeile care vor sa fie vazute usor.

Pantofi sport

Colectia moderna de safari are nevoie de un pantof care este versatil, confortabil si potrivit pentru antrenamentul de mare intensitate. Tocmai de aceea avem Reebok HIIT 2.0 - un pantof sport de design pe care te poti baza 100% pentru performanta.

Reebok_HIIT_2.0

 

Arata-ti spiritul salbatic si neingradit in colectia Modern Safari si devii ceea ce vrei sa fii!

Disponibile pe Top4Fitness.