TOP 12 rucsaci si genti

batohyspace

Ai nevoie de o geanta sau un rucsac versatil care sa nu te faca de rusine in oras si care in acelasi timp sa fie si compact si practi? Acesta este de obicei prevazut cu o protectie separata pentru compartimentul laptopului, este foarte confortabil si poate fi un partener de calatorie.

  • Sfatul nostru eco: Adidas Parley, care cu siguranta nu este furat! este partial realizat din plastic colectat adunat de pa plaja inainte de a polua oceanul. 

Preferi sa iti separi viata de zi cu zi de cea activa? Gentile sport sunt potrivite pentru orice tip de spot, fiind foarte spatioase, versatile si unele au partea superioara impermeabila pentru a te antrena in orice conditii meteo. Doamnele vor prefera cea mai mica, mai compacta si mai eleganta geanta.

Cu siguranta ne vom multumi fanii care doresc sa aiba mainile libere, iubitorii de rucsaci, in special cei ce iubesc sa mearga la sala. Acesta se mandreste cu un buzunar separat pentru haine murdare si pantofi. Este simplu cu acces rapid la toate obiectele. 

Stii pe care sa il alegi?


RECENZIE