Cadou gratuit cu pantofii selectați! Vreau un cadou
TOP 12 rucsaci si genti

TOP 12 rucsaci si genti

16. 8. 2021 2 min. de lectura

Vrei sa porti ceva in spate, dar nu stii cum sa alegi din atat de multe modele? Ai ajuns unde trebuie! Alege-ți un rucsac de oras, geanta de sala sau geanta de sport. E cate ceva pentru toata lumea.

TOP 12 rucsaci si genti

batohyspace

Ai nevoie de o geanta sau un rucsac versatil care sa nu te faca de rusine in oras si care in acelasi timp sa fie si compact si practi? Acesta este de obicei prevazut cu o protectie separata pentru compartimentul laptopului, este foarte confortabil si poate fi un partener de calatorie.

  • Sfatul nostru eco: Adidas TIRO, care cu siguranta are grija de planeta! Este partial realizat din plastic colectat de pe plaja inainte de a polua oceanul. 

Preferi sa iti separi viata de zi cu zi de cea activa? Gentile sport sunt potrivite pentru orice tip de spot, fiind foarte spatioase, versatile si unele au exterior impermeabil pentru a te antrena in orice conditii meteo. Doamnele vor prefera cea mai mica, mai compacta si mai eleganta geanta.

Cu siguranta ne vom multumi fanii care doresc sa aiba mainile libere, iubitorii de rucsaci, in special cei ce iubesc sa mearga la sala. Acesta se mandreste cu un buzunar separat pentru haine murdare si pantofi. Este simplu cu acces rapid la toate obiectele. 

Stii deja pe care sa il alegi?


RECENZIE